PERFECTHERM profilis

PERFECTHERM

Perfectherm
Sistema su dalinai sutapdinta varčia
  • 6 kamerų profilių sistema;
  • staktos storis 80 mm;
  • profilių storis A klasė;
  • juodos arba pilkos spalvos įtraukiami EPDM tarpikliai;
  • vidurinis tarpiklis;
  • 48 mm trijų kamerų paketas, kurio koeficientas K= 0,72 W/m2K;
Galimi profilio variantai

Langai PERFECTHERM , tai puikus ryšys dizaino ir naudojimo, kuris patenkins net reikliausių užsakovų poreikius. Profilio techniniai parametrai leidžia pasiekti aukščiausias akustines ir šilumos savybes, kurias kelia reikalavimai statant  pasyvius namus. Langai PERFECTHERM , tai gražus šiuolaikinis užpatentuotas tik įmonei SONAROL  dizainas kuris leidžia užsakovui įsigyti kažką išskirtinio.


MAXimaliai daugiakameriniai – aštuonių kamerų stakta ir varčia garantuoja aukščiausius parametrus garso ir šilumos atžvilgiu.
MAXimaliai šilti – vienos, dviejų ar net trijų kamerų stiklo paketai pločio nuo 24mm iki 48mm su koeficientais Ug 1,0 iki 0,3 W/m2K kartu su specialia termine juostele leidžia pasiekti šilumos pralaidumo koeficientą Uw=0,72W/m2K.
MAXimaliai sandarus – standartinės trys tarpinės užtikrina puikų sandarumą, kaip ir sukelia garso ir šilumos izoliaciją.
MAXimaliai saugus – galimybė panaudoti specialius stiklo paketus, rankenas ir prieš įsilaužiminius apkaustus veiksmingai trukdo įsilaužimą per langus.
MAXimaliai tvirti – profilio storis “A” klasės ir speciali armuotė garantuoja langams aukščią tvirtuma. Plastmasės atsparumas atmosferiniams veiksmams kartu su trečia tarpinę garantuoja ilgalaikį naudojimą.
MAXimaliai pritaikyti – įvairove formų, funkcijų ir spalvų leidžia pritaikyti langus PERFECTHERM individualiems reikalavimams ir net išrankiausiems  klientams.
MAXimaliai gražus – saugomas dizainas ir išvaizda autorinėmis teisėmis užtikrina,kad įsigijote itin gražų ir unikalų produktą.

Yra galimybė profilius lakuoti iš vienos ir abiejų pusių bet kuria RAL paletės spalva – profilių lakavimas suteikia galimybę derinti PVC stalių dirbinius su aliuminiu ar net įmantriausia apdaila.

Gaminio matmenys