CLASICTHERM profilis

CLASICTHERM

6 kamerų profilių CLASICTHERM sistema;
staktos storis 70 mm;
pusiau sutapdinta arba nesutapdinta varčia;
juodos arba pilkos spalvos EPDM tarpikliai;
24 mm stiklo paketas, kurio šilumos laidumo koeficientas K= 1,0 Wm2K, galima naudoti 36 mm dviejų kamerų paketą, kurio koeficientas K= 0,7 Wm2K;
suapvalintos formos stiklajuostė 24 mm pločio dviejų stiklų paketui su juodu arba pilku tarpikliu, 36 mm pločio trijų stiklų paketui tik su juodu tarpikliu;
užpildytas apkaustu griovelis;
uždarasis sutvirtinimas rėme.

Galimi profilio variantai

Langai „Clasictherm” aukščiausios kokybės garantija. Šešių kamerų profilis , 70 mm pločio, siūlomas su pusiau apvalia varčia, arba su apvalia varčia. Aukštos kokybės PVC mišinys, naudojamas profilio ekstruzijai įmonėje “SONAROL”, garantuoja spalvos ilgaamžiškumą, atsparumą atmosferos sąlygoms ir priežiūros paprastumą.

ŠILTI – šešių kamerų rėmas ir varčia 70mm pločio ir galimybė panaudoti 36 mm pločio stiklo paketą su šiltu rėmeliu užtikrina puikią šilumos izoliaciją.
TYLUS – šešių kamerų profilis ir panaudojimas trijų stiklų paketo užtikrina jaukią tylą namuose.
PATVARUS IR SAUGUS – kvadrato formos metalas staktoje, galimybė panaudoti prieš įsilaužiminę rankeną ir apkaustus garantuoja be rūpesčiu naudojimasi ir apsaugo nuo įsilaužimo.
ELEGANTIŠKI – simetriški ir lengvai užapvalinti profiliai, moderni stilkajuostė su juoda arba pilka tarpine ir galimybe panaudoti stiklopaketą su šiltu rėmeliu sukelia unikalią išvaizdą langams.
IŠSVAJOTI
 – platus spalvų pasirinkimas, galimybė padažyti kiekviena RAL spalva, leidžia panaudoti langus “Clasictherm” kiekvienam projekte.
BEŠVINIAI – ekologiški profiliai “Clasictherm” pagaminti naudojant cinko ir kalcio stabilizatorius yra bešviniai.

Yra galimybė profilius lakuoti iš vienos ir abiejų pusių bet kuria RAL paletės spalva – profilių lakavimas suteikia galimybę derinti PVC stalių dirbinius su aliuminiu ar net įmantriausia apdaila.

Gaminio matmenys